Do plavek za 4 měsíce

01.02.2016 22:27

Super postava do plavek

To není jen o hubnutí! Jde o změnu celého dosavadního života (tedy pokud jste se již na tuto dráhu nedali). Ideální postavu získáte správným cvičením, zdravým stravováním, jasnou myslí a životem bez stresu. Psycholog nejsem. Ale se zbytkem Vám velmi rád pomohu. Nyní nastává ideální čas, kdy začít přemýšlet nad tím, že za 4 měsíce již může být krásně teplo a naše špíčky se přestanou zahalovat do několika vrstev svetrů. 

Pojďte to zkusit a vytvarujte si postavu, se kterou budete spokojeni. Rád Vám vypracuji individuální cvičební plán. Pomohu Vám nastartovat tělo ke cvičení tak, aby nedocházelo k bolestivým chybám. Poradím Vám, jak se správně stravovat. Objednejte se na 732962330.

A rada na závěr - znáte glykemický index?

Jinými slovy, víte, proč Vás honí mlsná? Je to tím, co jste snědli chvíli před tím, než Vás začala honit. :-) Pravděpodobně to bylo jídlo s vysokým glykemickým indexem. Tím se označují jídla, která rychle zvedají hladinu cukru v krvi. Jak rychle stoupne, tak rychle pak klesne. A my máme pocit, že si tu čokoládu zkrátka dát musíme (!). Je to tak? Funguje to na Vás? Napište mi. Hezká tabulka s glykemickými indexy jednotlivých potravin je třeba na stránkách Fóra zdravé výživy.